O nama

Udruga Učiona tradicije i kreativnosti, Plaški osnovana je sa ciljem razvoja lokalne zajednice kroz promicanje tradicionalne, umjetničke i ekološke svijesti i znanja.
Kao jedan od zadataka imamo i unapređenje i promociju Plaščanske doline kao turističke destinacije, skrbi za kulturnim i prirodnim dobrom, zaštitu kulturnih, humanitarnih, zdravstvenih i ekoloških interesa, unapređenje kulturnih, sportskih, rekreacijskih i edukativno-istraživačkih djelatnosti.
S pažnjom i ljubavi prema narodu i njihovim potrebama, osobito oni kojima je potrebna podrška u plasiranju rukotvorina, turističkih usluga i proizvoda raditi ćemo na povezivanju i ostvarenju suradnji sa građanskim i drugim organizacijama u RH, Europi i svijetu, te ćemo se truditi unaprijediti kvalitetu života djece, mladih i odraslih u lokalnoj zajednici.

Uciona.hr je nova web trgovina u Hrvatskoj. Sigurna web kupnja i zadovoljstvo kupca uvijek su nam na prvom mjestu. Djelujemo kao udruga Učiona tradicije I kreativnosti.Pouzdana smo web trgovina koja se uvijek trudi da web narudžba što je brže moguće pronađe put do vašeg doma.

Pravni podaci

  • Vlasnik stranice i pružatelj usluge je Udruga Učiona tradicije I kreativnosti.
  • OIB 76199104511
  • Poslovni račun otvoren u HPB banci
    IBAN: HR7523900011101083157
  • Marketing:izdivljine@gmail.com
  • Industrijska 14, 47 304 Plaški