Hidratantna krema – Geranij

Hidratantna krema geranija.

Ulje geranija ima snažan i intenzivan miris najskupocjenijih parfema, a danas se najviše rabi za uljepšavanje kose i kože, protiv infekcija te ublažavanje stresa i napetosti.

Osim toga, ulje geranija ima i mnoge druge zdravstvene blagodati – povoljno utječe na srčani ritam, krvni tlak, disanje, imunosni sustav te pomaže u regeneraciji tkiva i stanica. Ima snažna antimikrobna svojstva te protuupalni učinak.

Jedno od najboljih ulja za njegu suhe i zrele kože, kao i gljivičnih infekcija.

Moderna su istraživanja osim njegova djelovanja protiv depresije i napetosti, otkrila da djeluje na limbički sustav, područje mozga koje regulira emocije i otpornost na stres.

Eterično ulje geranija regulira proizvodnju sebuma, pa je korsitan kod tretiranja kako suhe, tako i masne kože, a ima i jako protugljivično djelovanje.

Možemo ovu kremu koristiti kod akni, proširenih kapilara, sitnih rana i krvarenja, upaljenih vena, opekotina, debele i masne kože, seboreičnog dermatitisa, vlažećih ekcema, lišajeva, te za njegu kože s borama.

Hidrolat geranija odličan je za njegu svih tipova kože te se ponaša kao dobar ovlaživač svih tipova kože.

Zbog protuupalnog djelovanja dobar je za zalječenje opekotina od sunca te uboda insekata.

Osim toga, na kožu djeluje rashlađujuće, pa ga se može koristiti kod svih kožnih problema gdje je prisutna vrućina na koži.

Sastav: hidrolat geranija, eterično ulje geranija, biocream baza.

Zapremina:50 ml.

75.00 Kn